Smakelijke paling catering op locatie

Laat de Friese Palingroker jou verwennen!

Ben je op zoek naar een heerlijke catering op locatie met een unieke twist? Zoek niet verder! De Friese Palingroker biedt een onvergetelijke rookervaring rechtstreeks bij jou thuis of op elke andere locatie naar jouw keuze. Met de catering op locatie van de Friese Palingroker wordt jouw evenement een culinair avontuur dat jou en je gasten nog lang zal bijblijven. Waar je ons ook nodig hebt, we komen naar je toe. Bepakt met onze authentieke rookton. Op jouw feestje, bedrijfsevenement of wat voor partij dan ook. De Friese Palingroker is zonder twijfel een geweldige toevoeging aan jouw feest!

» Boek de Friese Palingroker


Catering op locatie: beleef de magie!

Stel je voor: een warm zomerbriesje, gezellig samenzijn met vrienden en familie in je eigen tuin, en de heerlijke geur van ambachtelijk gerookte paling die je smaakpapillen al prikkelt voordat je een hap neemt. Bij de Friese Palingroker willen we jou deze unieke ervaring bieden met onze authentieke paling catering aan huis. Onze paling catering aan huis of op locatie is geschikt voor allerlei gelegenheden. Of je nu een intiem tuinfeestje viert, een jubileum of verjaardag viert, of een bedrijfsevenement organiseert, onze paling rookervaring voegt een bijzondere dimensie toe aan jouw feest. Jij en je gasten worden verwend met een heerlijk gerookte paling en de levendige ambiance van de palingrokerij maakt het plaatje compleet.

» Proef de magie van paling


Waarom onze paling catering op locatie?

Bij de Friese Palingroker zijn er genoeg redenen om voor onze catering op locatie te kiezen:• Echte ambacht: Onze palingroker, Bas Oosterbaan, is een meester in zijn vak. Hij rookt de paling volgens eeuwenoude technieken, waarbij elk detail van het proces met liefde wordt uitgevoerd. En wist je dat hij altijd opzoek is naar de overtreffende trap van lekker. En dat proef je meteen! Het resultaat? Een verrukkelijke, zachte en smaakvolle paling die jou en je gasten zal betoveren. • Gemak en genot: Jij hoeft je nergens zorgen over te maken. De Friese Palingroker regelt alles. Van de voorbereiding tot de presentatie. Bas komt met zijn rookton naar jouw locatie en verzorgt een liveshow waarbij de paling ter plekke wordt gerookt. Of te wel, een culinair avontuur. Mis het niet!

» Ik wil een culinair avontuurDe enige echte Friese Palingroker aan huis

Onze paling catering aan huis is veel meer dan alleen lekker eten. Het is een beleving op zichzelf. Jij en je gasten kunnen genieten van een live paling rookervaring, waarbij ze het ambacht van het roken van paling van dichtbij kunnen ervaren. Met wie? De enige echte palingroker van Amsterdam. Bas deelt dan ook graag zijn passie voor paling roken en zorgt voor een catering op locatie waarbij je intens kan genieten. Hij vertelt met trots over de eeuwenoude tradities die bij dit ambacht horen. Je zult verstelt staan van zijn verhalen en de beste gerookte paling van het land. Bas geeft jouw feest of partij die culinaire twist, dat het nodig heeft.

» Bas Oosterbaan op mijn feest

FAQ

Wat maakt de paling van de Friese Palingroker zo bijzonder?

Onze paling wordt met zorg en vakmanschap ambachtelijk gerookt volgens eeuwenoude Friese Tradities. Dit resulteert in een unieke smaakbeleving die onze paling onderscheidt van andere gerookte vissoorten. Wie rookt er nu paling op zijn ‘Bassies’?

Zijn jullie palingen duurzaam en verantwoord verkregen?

Ja, bij de Friese Palingroker staan duurzaamheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. Onze paling wordt zorgvuldig geselecteerd uit verantwoord beheerde wateren om ervoor te zorgen dat we kunnen blijven genieten van deze heerlijke delicatesse zonder schade aan het milieu toe te brengen.

Kan ik een proeverij boeken om de verschillende palingcreaties te proeven?

Zeker! Wij bieden een exclusieve paling proeverij aan waarbij je kunt genieten van een selectie van onze beste palingcreaties. Laat ons weten dat je interesse hebt in een proeverij en we zullen een smaakvolle ervaring voor jou en je gasten samenstellen